Nyheter

Sniph satsar på liveshopping med Mavshack

Ikväll kl 19:30 är det premiär premiär för Sniphs liveshopping satsning direkt från Sniph lokaler i Stockholm. I dagens avsnitt kommer den helt nya doftserien MALO från Martin Lorentzon, känd från att ha grundat Spotify och Tradedoubler, att lanseras. Sändningen hittar du på: www.sniph.com/liveshopping/ 

"Det är kul att Sniph har valt oss som partner inom liveshopping och det är extra roligt att kunna få bidra till utvecklingen av en redan spännande prenumerationstjänst inom dofter.", säger Pegah Livani, Marknads- och Försäljningsansvarig på Mavshack Liveshopping.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa av sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90