Nyheter

Missing People sänder "En dag för anhöriga" från Mavshack Studio

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer.

Idag är det Nationella anhörigdagen - en dag som Missing People uppmärksammar genom att sända en timmes livestreamad stödgala kl 19.00 på sin hemsida. (missingpeople.se) I programmet, som leds av Johanna Lind Bagge, berättar anhöriga sin historia och oro, känslorna och det fasansfulla när en släkting eller nära vän plötsligt försvinner. Nyckelpersoner inom Missing People informerar även om hur jouren arbetar och vad som händer vid en efterlysning och en sökinsats.

"Att vi kan vara med och bidra till att en organisation som Missing People kommer ut med eget programformat känns bra inombords"; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack. "I det här fallet produceras programmet i studion och distribueras via Mavshacks egenutvecklade streamingteknik. Denna sändning kan ses som en start för ett nytt område där Mavshack kan erbjuda organisationer och företag en möjlighet att nå ut med sina programidéer."

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90