Nyheter

MavshackLive.in expanderar och bygger upp momentum på den Indiska e-handelsmarknaden

MavshackLive.in har gjort imponerande framsteg sedan sin nyliga lansering i Indien, och har lockat nära 8 000 registrerade användare, med över 3 000 kunder som har lagt minst en beställning. Denna snabba tillväxt kan tillskrivas företagets beslut att fokusera på digital annonsering genom Google och sociala medier, vilket möjliggör att de effektivt når en bred publik i denna mångfaldiga och folkrika nation.

Plattformens omfattande räckvidd visas ytterligare genom dess försäljning i över 250 städer, med besökare från över 1 900 städer över hela Indien. MavshackLive.in har för närvarande över 200 leverantörer och erbjuder ett imponerande utbud av över 25 000 produkter för att ge kunderna ett brett urval av kategorier och varumärken. För att säkerställa en sömlös leverans har företaget samarbetat med fyra olika leveranstjänster, vilket gör det möjligt att uppfylla beställningar över hela landet.

Även om MavshackLive.in för närvarande endast är tillgängligt för konsumenter i Indien har plattformen till och med väckt uppmärksamhet från internationella kunder, inklusive besökare från USA och Storbritannien. Som svar på detta ökande intresse och de växande export möjligheterna från Indien har företaget börjat arbeta med att lansera en internationell e-handelsplattform under de kommande månaderna. Denna expansion kommer att börja med  att rikta sig till utvalda länder innan den gradvis utvidgar räckvidden.

Trots dessa globala ambitioner är MavshackLive.in  fokuserat på den indiska marknaden, med planer på att fortsätta finjustera verksamheten och bygga upp en stark varumärkesnärvaro för att uppnå lönsamhet. Företagets IT-stöd hanteras av Mavshacks Chandigarh-team, medan marknadsföringen hanteras från Indore-kontoret, under ledning av Head of Sales, Swapnil Rawal.

I ett uttalande uttryckte Mavshacks vd, Anand Jhingan, sin entusiasm över företagets framsteg och sade: "Vi är glada över att ha etablerat en livfull närvaro på en av världens mest konkurrenskraftiga marknader på så kort tid. Indien är den snabbast växande ekonomin globalt, och vi vill vara en del av denna expansion. Vi kommer att fortsätta arbeta ihärdigt mot detta mål, och ju mer tid vi spenderar på marknaden, desto djupare förståelse kommer vi att få för avgörande framgångsfaktorer,

Stockholm 21 april 2023

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Anand Jhingan, vd, Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Mer information finns på www.mavshack.se

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90