Nyheter

Mavshack och Bonnier News gör ett liveshoppingevent med Amazon-produkter

Den 15 december kommer Bonnier News och Mavshack att stå värd för ett live-shoppingevent med Amazons produkter.

Eventet kommer att hållas i Mavshacks toppmoderna studio i Värtahamnen, Stockholm. Evenemanget kommer att sändas via Bonnier News dedikerade sida för liveshopping och kommer att distribueras i flera av företagens kanaler, till exempel Expressen.se.

"Vi har ett mycket lyckat event med Noa Gallery bakom oss och det är dags att ta vårt samarbete med Bonnier News till nästa nivå. Att kunna visa Amazons produkter i vårt live-shopping-event är en fantastisk möjlighet och vi är övertygade om att sändningen kommer att vara av stort intresse för den svenska publiken", säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack.

Live shopping har blivit en allt viktigare plattform för annonsörer runt om i världen. Nu växer fenomenet i Sverige.

"Vi bedömer att liveshopping kommer att stå för 10-15 procent av e-handelsförsäljningen 2023 och att vi kommer att se intäkter från samarbetet med Bonnier News redan i år", säger Tommy Carlstedt.

Stockholm 10 december

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90