Nyheter

Mavshack liveshopping lanserar appar i Indien

Mavshack Live lanserade tidigare i år e-handelsportalen mavshacklive.in på den indiska marknaden. För att förstärka köpupplevelsen lanseras nu även appar både för Android och iOS. På mavshacklive.in finns det redan nu över 200 anslutna företag som gemensamt erbjuder mer än 30 000 produkter. Bakgrunden till att Mavshack lanserar appar är en anpassning till konsumenternas "mobile first" och/eller "mobile only" beteende.

Mavshacklive.in är en e-handelsportal där den traditionella e-handelsupplevelsen kombineras med liveshoppingens fördelar. Produkter presenteras i ett streamat videoformat som bevisats vara oerhört framgångsrikt för Mavshacks Lives företagskunder i Sverige och Indien.

"Den indiska marknaden för e-handel uppgick 2021 till 84 miljarder USD och beräknas uppgå till 200 miljarder USD redan 2027*. En McKinsey-studie har förutspått att 10-20% av denna marknad kommer bestå av liveshopping. Detta nya och växande område kan ha exponentiell tillväxt i nära framtid och Mavshack positionerar sig för att dra fördel av det genom att vara en av de tidiga spelarna." säger Anand Jhingan, chef för affärsutveckling Mavshack Indien.

Mavshacks DNA är streaming, oavsett om det är blockbusterfilmer, kända TV-serier från Filippinerna, företagsevent eller det senaste tillskottet i form av liveshopping.

* https://www.mckinsey.com/business-functions/mckinsey-digital/our-insights/its-showtime-how-live-commerce-förvandlar-shopping-upplevelsen

 https://www.statista.com/statistics/792047/india-e-commerce-market-size/

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, Vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90