Nyheter

Mavshack bjuder på ännu mer inspiration kring liveshopping

Då intresset för Mavshacks senaste liveshoppingevent var så stort, bjuder nu Mavshack in till ytterligare ett inspirationsevent om liveshopping.

Är du som företagare intresserad av att få inspiration för att enkelt komma igång med liveshopping? Anmäl dig redan idag på mavshack.live/advent då antalet deltagare på plats är begränsat. Varmt välkomna fredagen den 2 december kl 14.00 i Mavshacks lokaler på Karlavägen 58. 

Eventet genomförs i samarbete med Bonnier News och bolagens unika erbjudande av teknik, produktion och räckvidd kommer att presenteras.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se 

Filer för nedladdning

Prenumerera på nyheter och rapporter

IR-kontakt

E-post: ir@mavshack.com
Telefon: 08-124 517 90